Tjenester

Vi tilbyr en rekke elektrotjenester til både hjem og næringsvirksomhet. Uansett hvilken tjeneste du trenger hjelp til, kan vi garantere deg at vi får jobben gjort. Å det til konkurransedyktige priser.

Rehabilitering av eldre hus & bygg – sikre hjemmet ditt

Det er viktig å kjenne seg trygg i sitt eget hus og hjem. Er boligen din av den eldre varianten, er det enkelte ting man må tenke litt mer på for å sikre hjemmet. Et av de gjennomgående problemene vi ofte ser i eldre hus,
er gamle og utdaterte elektriske anlegg. Energiforbruket i dag er så høyt at gamle anlegg fort overbelastes, og dette kan øke brannfaren i et hus betydelig.

Solheims Elektro har spesialkompetanse på rehabilitering og utskiftning av elektriske anlegg. Dersom du mistenker at hele det elektriske anlegget ditt trenger utskiftning eller du trenger bedre jording på ditt nåværende elektriske anlegg, kan vi hjelpe deg.

Tjenester_Gulvvarme_2

Elektrisk gulvvarme – det fleksible varmesystemet

Det nordiske klimaet i vårt kjære land gjør at morgenene ofte blir litt kalde, spesielt på vinteren. Da er det fort gjort å fryse på føttene dersom huset ikke har installert gulvvarme.

Vi mener at ingen fortjener å ha kalde føtter, og er derfor klare til å hjelpe deg med å installere elektrisk gulvvarme – det mest lønnsomme varmesystemet for gulv.

En uttalelse fra Monica, elektriker hos Solheims Elektro.

Elbil lader – for raskere og sikrere lading

Vi har kompetanse når det gjelder montering av elbil lader. Nyere elbiler krever mer strømtilførsel enn hva enn vanlig stikkontakt kan gi, og vi kan hjelpe deg med å finne de rette løsningene.

Tjenester_El-Bil-Lader
Tjenester-jordfeilbryter

Jordfeilautomater – sikkerhet i ditt anlegg

Sikkerheten i ditt anlegg løser vi med bruk av digitale jordfellautomater på hver kurs. Jordfellautomatene gir beskjed med lys om tilstanden i anlegget.