Om oss

Siden 1959

Vi er en liten bedrift med 6 ansatte. Siden 1959 har vårt fokus vært mer på privat kunder enn næringsbygg. Vi har lang erfaring innen rehabilitering av elektriske anlegg.

Alle elektrikere ansatt hos oss har Gruppe L sertifikater, dette gir deg en garanti på at våre ansatte er dyktige innen for fagområdet. Vi har rådgivende elektrikere for å bedre samspillet med kunder.

Installatør Leiv Solheim

I Storgata 32 i Sandnes, startet installatør Leiv Solheim opp elektrobedriften Solheims Elektriske, og drev butikk som solgte alt av elektriske artikler i tillegg til tradisjonelle tjenester innen elektroinstallasjon.

Siden den gang har mye endret seg. I dag heter vi Solheims Elektro og ligger sentralt til i Langgata i Sandnes. Fra midten av 80-tallet og frem til i dag er det Inge Solheim (sønn av Leiv) som har styrt skuta. Bedriften har også vært gjennom et par viktige endringer gjennom tidene, slik som i 2002. Da tok vi et viktig valg: Vi bestemte oss for å avslutte butikkdriften, og fokusere på det området vi kan aller best; installasjon av elektrotjenester.

Denne omstruktureringen av bedriften har gjort at vi kan bruke enda bedre tid på å levere tjenester av topp kvalitet, og tilby rask og grundig service til våre kunder.

JGS_1236